Terug naar blog
31-10-2023

Gotta go fast! Vadobag voegt de nieuwe licentie Sonic toe

Wij verwelkomen vanaf november 2022 weer een nieuwe licentie. Met trots voegt Vadobag de licentie Sonic Prime toe aan het aanbod. Wij vertellen graag meer over de samenwerking en collectie.



Over Sonic Prime 


Sonic is een wereldwijd beroemd actiefiguur in de gelijknamige videospelreeks. Hij is een supersnelle, blauwe egel. In de games, animaties en diverse strips gaat hij de confrontatie aan met zijn vijand Dr. Eggman. Het wapen van Sonic? Hij kan rennen met een supersonische snelheid en zich in een bal krullen om al zijn vijanden aan te vallen. De allereerste videogame werd gelanceerd in 1991 door de Japanse media franchise Sega. 


 


Sonic Prime Rugzakken Inkopen


Op alle items van Vadobag komt de iconische blauwe kleur van Sonic terug. Benieuwd naar de producten die Vadobag heeft ontworpen en geproduceerd? Bekijk hier alle items uit de 'Prime Time' collectie. In onze webshop is een aparte Sonic Prime merken pagina ingericht waar je alle producten kunt bekijken, opslaan als favoriet en kunt bestellen. Je herkent deze items in onze shop aan de 'new' tag. Het assortiment van Sonic Prime is leverbaar uit eigen voorraad. Laat je inspireren!


Shop de collectie!



Rugzakken groothandel Vadobag


Registreer snel je B2B account op onze site of bekijk vrijblijvend onze gehele assortiment van Sonic Prime in de B2B webshop. Heb je vragen over één van onze producten, over tassen inkopen of over het aanmaken van een zakelijk account? Neem dan telefonisch contact op via 013 594 2336 of mail naar [email protected]. Onze accountmanagers staan je graag te woord.