Terug naar blog
31-10-2023

Kidzroom Made in Europe producten nu beschikbaar!

Vadobag is verheugd te melden dat de nieuwe productiefaciliteit in Noord-Macedonië op volle toeren draait! Hiermee gaat een langgekoesterde wens om dichter bij huis te produceren in vervulling. Dankzij de nieuwe fabriek in Oost-Europa kunnen wij kwalitatieve producten aanbieden die snel geleverd worden.


De nieuwe productiefaciliteit is een mooie uitbreiding op het huidige productieproces van Vadobag. Hierdoor gaat de effienctie omhoog en kunnen we voldoen aan de groeiende vraag van onze klanten door nog sneller te leveren. In de nieuwe fabriek gaan eerst de populaire producten van Kidzroom geproduceerd worden.


Made in Europe


De Made in Europe producten van Kidzroom zijn vanaf nu beschikbaar in vier uitvoeringen. Zo shop je de mooiste luiertassen met trendy designs in diverse kleuren. De items uit onder andere de Kind At Heart collectie zijn te herkennen aan een 'Made in Europe' sticker.



Bestel hier je Kidzroom Made in Europe luiertassen


 


 


Wij streven altijd naar de beste kwaliteit en de nieuwe fabriek in Noord-Macedonië stelt ons in staat om kwalitatieve producten te produceren. Zo kunnen nog meer Europese gezinnen worden voorzien van een trendy luiertas of rugzak. In de komende maanden zal het Made in Europe assortiment worden uitgebreid met andere productcategorieën zoals Kidzroom rugzakken voor jongens en meisjes.  


 


Kidzroom Luiertassen


De Kidzroom luiertassen uit de Made in Europe collectie zijn ontworpen met zowel stijl als functionaliteit in gedachte. Bij de productie van de tassen wordt er gewerkt met duurzame materialen zoals gerecyclede PET-flessen. Een Kidzroom luiertas of luierrugzak biedt ruime en handige steek-en voorvakken voor alle kleine benodigheden. Ook zijn de luiertassen voorzien van een bijpassend verschoningsmatje, verstelbare schouderband en handige lussen om de tas eenvouding aan een kinderwagen te hangen. 



Shop hier Kidzroom luierrugzakken en luiertassen


 


Duurzaamheid & groei


In gesprek met De Beer Accountants vertellen commercieel directeur Ramon en Inkoopdirecteur Serge meer over de laatste ontwikkelingen binnen Vadobag op het gebied van duurzaamheid, waardetoevoeging en groei. Klik hier om het interview te lezen.