Terug naar blog
31-10-2023

NIEUW: Teddy rugzakken van Prêt

NIEUW: Onze nieuwe collectie Prêt rugzakken van teddystof


Laat je inspireren door onze nieuwste collectie Prêt rugzakken die gemaakt zijn van teddystof. Door het gebruik van dit materiaal hebben de rugzakken een zachte uitstraling en sluiten ze helemaal aan bij de laatste trends. Deze rugzakken zijn perfect voor alle gelegenheden en zeer geschikt voor de kleinste kinderen van 0 – 8 jaar.


Shop de nieuwste Prêt rugzakken met teddystof hier!


 


De teddystof is gemaakt van een speciaal materiaal dat een unieke zachtheid geeft en zorgt voor extra comfort bij het dragen van de rugzak. Dit materiaal gaat lang mee en zorgt ervoor dat de rugzakken bestand zijn tegen dagelijks gebruik.


 


De tassen zijn verkrijgbaar in verschillende neutrale kleuren, waaronder zacht beige, cognac en navy blauw. Door de verschillende maten van de rugzakken spelen ze perfect in op de verschillende behoeften van consumenten.


De items uit de 'Time For Hugs' collectie hebben een klein formaat en zijn allen voorzien van een schattig gezicht. De rugzakken uit de 'Buddies For Life' collectie zijn voorzien van een klein voorvak met rits en beschikken over bijpassende teddy oren. Zo kan een kind volledig in stijl de deur uit.


 


Een opvallend kenmerk van de Prêt rugzakken van teddystof is de aandacht voor detail. Ze zijn zorgvuldig vervaardigd om ervoor te zorgen dat elk detail perfect is; van de stiksels tot de ritsen. Daarbij zijn de ritsen gemaakt van hoogwaardig materiaal zodat ze jarenlang meegaan. Ook heeft de rugzak speciale lining aan de binnenzijde en beschikt de tas over een ruim compartiment om alle spullen georganiseerd te houden. 


Onze rugzakken zijn veelzijdig en kunnen voor verschillende doeleinden worden gebruikt. Neem ze mee naar het kinderdagverblijf, naar school, een dagje weg of gebruik de tas voor het logeren bij grootouders. Prêt rugzakken zijn een perfecte keuze voor het dragen van de belangrijkste spullen van een kind. Stijlvol zijn ze in ieder geval, want kleding en accessoires met Teddy stof zijn dé trend van dit moment.


 


Shop alle nieuwe producten van het merk Prêt!


 


 


Voor de meest trendy rugzakken en nieuwste lifestyle items ben je bij Vadobag aan het juiste adres. Vadobag is een betrouwbare, vooruitstrevende en ervaren tassen leverancier, waardoor we die de juiste partner zijn voor jouw (online) shop!

Wij hebben al meer dan 135 jaar ervaring in het ontwerpen en produceren van verschillende soorten tassen. Bij ons staat het ontwerp en de kwaliteit van elke tas centraal. Daarnaast zijn producten  uit voorraad leverbaar en is er een mogelijkheid tot pre-order. Na een bestelling gaan we direct voor je aan de slag. Wij streven ernaar om jouw bestelling binnen 48 uur te verzenden!


 


Wordt klant van Vadobag en registreer snel je B2B account op onze website. Zo ontvang je binnen twee werkdagen toegang tot onze B2B webshop. Wil je meer weten over onze producten of heb je een andere vraag? Neem dan telefonisch contact op via +31 (0)13 594 23 36 of mail naar [email protected]Onze accountmanagers staan je graag te woord.