Terug naar blog
31-10-2023

Naruto toegevoegd aan assortiment!

Met trots voegt Vadobag weer een nieuwe licentie toe aan het ruime aanbod licenties. Wij stellen jullie graag voor aan: Naruto!


Over Naruto 


Naruto is een wereldberoemde Japanse manga en anime serie die begon als stripreeks en later werd geanimeerd. De serie vertelt het verhaal van Naruto Uzamaki, een jonge actieve tiener die opgroeit in een dorp vol ninja's en ervan droomt een Hokage te worden, de leider van zijn dorp. De personages in Naruto hebben unieke krachten en dat maakt de serie spannend om te volgen voor alle leeftijden. Wereldwijd werden er ruim 250 miljoen Manga boeken van Naruto verkocht. 


Vadobag heeft een unieke collectie van Naruto uitgebracht met diverse modellen rugzakken en een bijpassede etui. De tassen hebben verschillende kleuren en designs geinspireerd op Naruto, zijn vrienden en andere symbolen uit de serie. Alle items zijn stevig, comfortabel om te dragen en bieden voldoende opbergruimte. De rugzakken van Naruto zijn perfect om mee te nemen naar school, op vakantie of naar je sportclub. 


Shop hier de Naruto collectie!


 


Naruto rugzakken inkopen 


Benieuwd naar de producten die Vadobag heeft ontworpen en geproduceerd? Bekijk hier alle items uit de 'Greatest Ninja' collectie. In onze webshop is een aparte Naruto brand pagina ingericht waar je alle producten kunt bekijken, opslaan als favoriet en kunt bestellen. Je herkent deze items in de shop aan de 'new' tag. Het assortiment van Naruto is leverbaar ui eigen voorraad. Neem snel een kijkje en laat je inspireren!


 


Rugzakken groothandel Vadobag


Registreer snel je B2B account op onze site of bekijk vrijblijvend onze gehele assortiment van Naruto in de B2B webshop. Heb je vragen over één van onze producten, over tassen inkopen of over het aanmaken van een zakelijk account? Neem dan telefonisch contact op via 013 594 2336 of mail naar [email protected]. Onze accountmanagers staan je graag te woord.