Terug naar blog
31-10-2023

NIEUW: Lilo & Stitch nu verkrijgbaar!

Ben je een fan van de ondeugende, lieve blauwe Stitch uit de populaire animatiefilm-en serie Lilo & Stitch? Goed nieuws! Vanaf nu zijn er diverse Stitch producten bij ons verkrijgbaar. 


Geinspireerd op alle avonturen die Lilo en Stitch meemaken, heeft ons team van stylisten een gloednieuwe collectie van rugzakken, trolley en accessoires ontwikkeld. 


 


Over Lilo & Stitch


Lilo & Stitch is een hartverwarmend verhaal over vriendschap en familie. De animatiefilm klassieker uit 2002 gaat over Lilo en haar huisdier Stitch. Lilo is een eigenzinnig meisje uit Hawaii die daar samen met haar zus Nani opgroeid. Stitch is een alien-koala, ontstaan als experiment van een gestoorde professor. Het blauwe wezen is een genetisch gemanipuleerde chaosveroorzaker. Ze ontmoeten elkaar per toeval in een hondenasiel en daarop volgen wilde avonturen samen. Deze unieke vriendschap heeft de harten van mensen over de hele werled gestolen. Vanaf nu kun je de magie van Lilo & Stitch met je meedragen in de vorm van een trendy rugzak, shopper of trolley.  


 


Stitch rugzakken & trolley 


Momenteel is Walt Disney Pictures druk bezig met een liveaction remake van de wereldberoemde animatiefilm. De verwachte release staat gepland voor mei 2024. Dit is daarom hét perfecte moment om je (web)shop uit te bereiden met vrolijke, kleurrijke Lilo & Stitch producten. De nieuwe Stitch rugzakken bevatten levendige ontwerpen. Op alle rugzakken zie je de ondeugende blauwe Stitch je vrolijk aankijken. Het design van de tas is voorzien van een Hawaiiaanse print in blauwe, paarse of roze tinten. Ze zijn ontworpen met oog voor comfort en gemak, met verstelbare schouderbanden en handige compartimenten. Het voorvak biedt ruimte voor kleine spullen en het grote hoofdvak voorziet in ruimte voor kleding, lunchspullen of speelgoed. Diverse rugzakken hebben een dubbele rits die ervoor zorgt dat jouw kindje de tas makkelijk open kan maken.


Naast Stitch rugzakken is er ook een fantastische Stitch trolley geproduceerd. In deze stoere Stitch koffer kun je al je spullen kwijt, perfect voor een nachtje logeren of een vakantie! De koffer is voorzien van een metalen frame met aan de binnenzijde elastische straps. De print van Stitch steelt de show op de hardcase trolley. Door de vier zwenkwieltjes is de koffer gemakkelijk overal mee naartoe te nemen. Het handvat van de koffer is in hoogte verstelbaar en met het kleine handvat til je de koffer simpel op. De dubbele rits zorgt ervoor dat je de koffer eenvoudig kan openen en sluiten. 


 


Stitch items inkopen


De terugkeer van Lilo & Stitch heeft wereldwijd opnieuw opwinding veroorzaakt onder Disney-fans. De nieuwste collectie van Stitch-rugzakken en trolleys van Vadobag brengt het iconische personage tot leven met speelse ontwerpen en functionaliteit. Bekijk hier alle items uit de Lilo & Stitch collectie. In onze webshop is een aparte Lilo & Stitch pagina ingericht waar je alle producten kunt bekijken, opslaan als favoriet en kunt bestellen. Je herkent deze items in de shop aan de 'new' tag. Het assortiment van Lilo & Stitch is leverbaar uit eigen voorraad. Neem snel een kijkje en laat je inspireren!


 


Rugzakken groothandel Vadobag


Registreer snel je B2B account op onze site of bekijk vrijblijvend onze gehele assortiment van Lilo & Stitch in de B2B webshop. Heb je vragen over één van onze producten, over tassen inkopen of over het aanmaken van een zakelijk account? Neem dan telefonisch contact op via 013 594 2336 of mail naar [email protected]. Onze accountmanagers staan je graag te woord.