Terug naar blog
31-10-2023

Inspiratie: 20x stijlvolle en coole rugzakken en accessoires voor kids

Er zijn weer veel nieuwe collecties van de Vadobag Merken binnen en daarom delen wij graag een overzicht van inspirerende artikelen voor in jouw winkel of webshop assortiment. Zo hebben we in deze blog een lijst '20x inspirerende nieuwe (school)rugzakken en accessoires', welke geshopt kunnen worden. Echte blikvangers zijn bijvoorbeeld de nieuwe drinkbekers van Prêt en de stijlvolle rugzakken uit de 'Adore More' en 'Full of Wonders' collectie van Kidzroom! Benieuwd hoe jij het beste aanbod aan Kidzroom, Milky Kiss, Skooter of Prêt tassen en accessoires van dit jaar krijgt? Wij helpen je graag een beetje op weg. De leukste kinderrugzakken en accessoires hebben we in ieder geval alvast in een mooi overzicht gezet voor je. Heb je direct interesse? Neem dan contact met ons op voor meer informatie.


 


Welke rugzak voor school of op pad?


Voor zowel meisjes als jongens, onder en bovenbouw heeft Vadobag verschillende rugzakken in haar assortiment. Zo heeft Kidzroom verschillende stijlvolle rugzakken voor meisjes, helemaal in de stijl en trends van nu. Prêt heeft vrolijke prints waar de fantasie van jonge kinderen door wordt geprikkeld. Met Milky Kiss en Skooter kunnen tieners veel kanten op. Alle Milky Kiss collecties zijn speciaal ontworpen voor meiden die houden van een eigenzinnige, hippe en speelse stijl. Bij Skooter bestaat het assortiment uit verschillende collecties met een eigen thema, verkrijgbaar in verschillende soorten en maten, van de beste kwaliteit en voor alle doeleinden. Bekijk hieronder 5x rugzakken inspiratie voor meisjes en 5x rugzakken inspiratie voor jongens. 


  


5x Kinderrugzakken inspiratie Meisjes


1. Rugzak Kidzroom Adore More (030-2818)



2. Rugzak Milky Kiss Rise and Shine (037-2940)


 


3. Rugzak Prêt Playful (428-1894)



4. Rugzak Milky Kiss Clever Girls (037-2552)


 


5. Rugzak Kidzroom Adore More (030-2820)


 


 


 


5x Kinderrugzakken inspiratie Jongens


1. Rugzak Skooter New Adventures (421-2980)


 


2. Rugzak Kidzroom Full of Wonders (030-2817)



3. Rugzak Prêt Chase The Fun! (428-2673)



4. Rugzak Skooter Wildcard (421-2645)



5. Rugzak Prêt Get Excited (428-2637)



 


 


 


Wat zijn trendy accessoires voor meisjes en jongens 2022?


Etuis, schrijfwarensets, horloges, en paraplu’s zijn populaire artikelen die gemakkelijk als extra product mee verkocht kunnen worden. Het zijn ook leuke artikelen om cadeau te doen, hebben een aantrekkelijk prijsniveau en nemen niet al te veel ruimte in beslag. Het maakt de presentatie van je assortiment completer wanneer je naast een rugzak of schoudertas ook leuke, kleine artikelen zoals een etui, portemonnee of paraplu in hetzelfde thema kunt mee verkopen.


 


 


5x Kinderaccessoires inspiratie Meisjes


1. Etui Milky Kiss My True Friend (037-2434)



2. Gevulde etui Prêt Make and Create (428-2986)


 


3. Lunchbox Prêt Everyday Okey (428-3060)


 


4. Drinkfles Prêt Drink up! (428-3219)


 


5. Opbergzak Kidzroom Tidy up! (030-2522)


 


 


5x Kinderaccessoires inspiratie Jongens


1. Lunchbox Prêt Everyday Okey (428-3059)


 


2. Horloge Prêt Happy Times (428-2666)


 


3. Paraplu Skooter Don't Worry About Rain (421-1432)



4. Etui Skooter Dinomite! (421-2050)


 


5. Snackbox (3in1) Prêt Everyday Okey (428-3057)





Dit was 20x rugzakken en accessoires inkoop inspiratie van Vadobag. 


Online rugzakken inkopen via Vadobag


Shop jouw gewenste items voor uitstekende prijs/kwaliteit verhoudingen en interessante marges bij Vadobag. Hier vind je een exclusief aanbod aan rugzakken voor kinderen van alle leeftijden, in verschillende stijlen en groottes. Onze rugzakken zijn perfect voor alle kleine kinderen, en zijn ideaal voor allerlei moment, zoals het kinderdagverblijf, school en een dagje op pad! Voor iedere doelgroep is er een uitgebreide keuze. Ze passen helemaal in het ideaalplaatje van een kind en kunnen goed tegen een stootje. 


 


Accessoires inkopen bij Vadobag


Je bent hier aan het juiste adres om accessoires in te kopen. Onze accessoires zijn unieke producten. Ben je op zoek naar accessoires voor jongens en meisjes, die een stoere uitstraling hebben en goed tegen een stootje kunnen, of die super schattig zijn met vrolijke kleuren? Vadobag biedt jouw gewenste producten aan voor competitieve prijzen en interessante marges. 


 


Wanneer je op zoek bent naar een betrouwbare, vooruitstrevende en ervaren tassen leverancier, zijn wij de juiste partner! Wij hebben al meer dan 130 jaar ervaring in het ontwerpen en produceren van verschillende soorten tassen. Bij ons staat het ontwerp en de kwaliteit van elke tas centraal. Uit voorraad leverbaar en mogelijkheid tot pre-order. Na bestelling gaan we direct voor je aan de slag. Wij streven ernaar om jouw bestelling binnen 48 uur te verzenden!



Wil je meer weten over een van deze accessoires of heb je een andere vraag? Neem dan contact met ons op. Dat kan via ons contactformulier, per mail [email protected] of bel ons op: +31 (0)13 594 2336.