Terug naar blog
31-10-2023

Vadobag viert Disney 100 jaar met unieke collectie!

Dit jaar viert The Walt Disney Company haar 100ste verjaardag. Dit wordt gevierd met speciale productlanceringen en exclusieve samenwerkingen tijdens Disney 100 Years Of Wonder. Vadobag is een van de vele partners zoals Lego, Adidas, Pandora, Hasbro, Givenchy en nog veel meer. Als trotse partner en licentiehouder introduceren wij onze Disney100 collectie.Disney is al 100 jaar een geliefd merk dat generaties kinderen en volwassenen vermaakt met zijn iconische personages, films en themaparken. De Disney100 collectie bevat een verscheidenheid aan tassen waaronder rugzakken en schoudertassen, allemaal versierd met iconische Disney figuren. Van Mickey Mouse tot Marvel, elke tas is ontworpen om de drager mee te nemen in de wereld van Disney en de rijke geschiedenis van het bedrijf te vieren.
 


Unieke, magische collectie


Een van de opvallende stukken in de collectie is de Mickey Mouse-rugzak, met een klassieke afbeelding van de geliefde muis op de voorkant. De rugzak is gemaakt van hoogwaardige materialen en is perfect voor school of op reis. Het Mickey Mouse-logo staat ook prominent op de tas, waardoor het een geweldige manier is om je liefde voor het merk te tonen.


  Een andere must-have in de collectie is de Marvel-rugzak. Deze tas is perfect voor dagelijks gebruik en heeft een coole donkerblauwe kleur. De tas heeft genoeg ruimte voor al je benodigheden.


Disney100 rugzakken inkopen


Naast de functionele ontwerpen heeft de Disney100 collectie ook een moderne look-and-feel die zowel kinderen als volwassenen zal aanspreken. Kortom, Vadobag's Disney100 collectie is een must-have voor elke Disney fan. De tassen zijn stijlvol, functioneel en een eerbetoon aan de rijke geschiedenis van het merk. De collectie is een geweldige manier om je liefde voor Disney te tonen.Bekijk de Disney100 collectie hier en raak betoverd! 


 


Registreer snel uw B2B account op onze website of bekijk ons gehele Disney100 assortiment in de B2B webshop. Heeft u vragen over een van onze producten, over de aanschaf van tassen of over het aanmaken van een zakelijk account? Neem dan contact met ons op via 013 594 2336 of mail naar [email protected]. Onze accountmanagers staan je graag te woord.