Welkom bij Vadobag Europe B.V. Sinds 1887 streven wij ernaar de meest toonaangevende leverancier te zijn van tassen, rugzakken en accessoires. Met een toegewijd team van designers zorgen wij ervoor dat de producten precies aansluiten bij de voorkeuren van onze (internationale) klanten. Het assortiment van Vadobag is direct en snel leverbaar uit eigen voorraad. 

Wij verwelkomen je graag als onze nieuwe klant. Om klant van Vadobag Europe B.V. te worden vragen we je een formulier met bedrijfsinformatie en contactgegevens in te vullen. Het Sales team van Vadobag neemt de aanvraag in behandeling en zorgt voor een verdere afhandeling. Bij akkoord ontvang je via [email protected] een e-mail met daarin een uitnodiging en bijbehorende informatie. Onze accountmanagers nemen ook telefonisch contact met je op! 

Klik op onderstaande button om je aan te melden als klant:Heb je vragen of zijn er nog onduidelijkheden? Neem dan contact op via +31 13 594 2336 of mail naar [email protected]. Wij staan je graag te woord!