Luieretuis

Geen producten gevonden.

 

Luieretui perfect voor onderweg 

Een luieretui is een superhandige accessoire om mee te nemen in een gewone schoudertas of rugzak. Een luieretui is daarom perfect voor ouders on the go die graag niet al te veel mee nemen onderweg. De luieretui is uitvouwbaar en wordt hiermee een verschoningsmatje. Daarnaast bieden de transparante mesh pockets voldoende ruime voor een luier, speentje, spuugdoekje en lotion.

 

Waarom een luieretui aan je assortiment toevoegen?

Zo veel moeders en vaders, zo vele wensen ten opzichte van de invulling van het aanstaande ouderschap. Waar de één de aanschaf van een verzorgingstas als het hoogtepunt in de voorbereidingen tijdens de zwangerschap zal ervaren, zal de ander nooit een verzorgingstas of luiertas kopen. Voor deze doelgroep is een luieretui de perfecte oplossing. Met een luieretui kun je namelijk met gemak en georganiseerd een handjevol essentials voor onderweg meenemen en kun je je kleintje overal en hygiënisch verschonen. Wanneer je een luieretui zult toevoegen aan je assortiment, kun je nog een bredere doelgroep van aanstaande ouders bedienen of heb je een perfect kraamcadeau in jouw collectie.

 

Luieretuis van Vadobag.nl

(Online) groothandel in tassen en rugzakken, Vadobag heeft onder het merk Kidzroom een aantal mooie luieretuis ontworpen. De luieretuis van Kidzroom hebben een tijdloze en stijlvolle, eenvoudige uitstraling, waardoor ze met gemak bij elke (schouder)tas of rugzak matchen. De luieretuis zijn stevig en gemakkelijk schoon te maken. Bij Vadobag.nl bestel je eenvoudig en snel uit een mooie selectie luieretuis tegen goede prijzen, leveringsvoorwaarden en uitstekende betalingscondities.

Copyright © 2019 Vadobag Europe B.V. Alle rechten voorbehouden.

reseller

Word retailer

Sign-up for an account and after our review, you may be able to purchase our products at factory prices. You will also be able to view our product prices, retail advice prices and more.

Sign up as a reseller No thanks.