Trolley koffers

Vrolijke trolley kinderkoffer van Vadobag.nl. Vadobag.nl ontwerpt, produceert en verkoopt al jaren trolleykoffers voor kinderen. Bekende en minder bekende film en serie karakters en ook de meest populaire idolen voor kinderen zien we terug op de trolleykoffers voor kinderen van Vadobag.nl. Zo zijn er trolleykoffers van Mickey Mouse, Kidzroom en Lulupop en de Cutiepies. Naast de vrolijke figuren is de stevigheid van de koffers ook een reden om kindertrolleykoffers bij Vadobag.nl te shoppen. 

Lees meer
Bestsellers
image image

Shop nu

Trolley koffer Milky Kiss En Route

037-1159

Beperkte voorraad

Bestsellers
image image

Shop nu

Trolley koffer Milky Kiss En Route

037-1160

Op voorraad

Bestsellers
image image

Shop nu

Trolley koffer Milky Kiss Time to Travel

037-1127

Beperkte voorraad

Kinderen gaan op vakantie en nemen mee: een trolleykoffer. Een trolleykoffer voor kinderen is een steeds gewilder item en heel praktisch voor ouders en kinderen om mee te nemen tijdens een mini-break of zomervakantie. Een trolleykoffer geeft een extra fun element aan de reis, aangezien kinderen hun eigen koffer kunnen inpakken en meenemen en is bovendien heel praktisch aangezien het als handbagage mee kan in het vliegtuig.

 

Een trolleykoffer voor kinderen geeft ieder kind de mogelijkheid zijn eigen bagage in te pakken en mee te nemen. Ieder kind neemt graag zijn eigen spulletjes mee. Dat wordt nog leuker in een speciale kinderkoffer. Doordat er wieltjes onder deze kinderkoffers zitten is hij makkelijk door het kind zelf te dragen, of eigenlijk te rijden. Er zit een uitschuifbare trekstang aan dus zo kan het koffertje makkelijk achter je aan getrokken worden. Het ruime opbergvak zorgt voor genoeg opbergruimte. Naast je kleren kun je ook wat speelgoed inpakken. En vergeet je favoriete knuffel niet!

 

Copyright © 2021 Vadobag Europe B.V. Alle rechten voorbehouden.

Vadobag Klantenservice

__

Kies een contactoptie

Vraag een gratis en vrijblijvend adviesgesprek aan

Wilt u een vrijblijvend gesprek over wat Vadobag voor u kan betekenen? Laat dan in het formulier uw gegevens achter. Wij nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact op om een gesprek in te plannen.

Vraag een gratis en vrijblijvend adviesgesprek aan

Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op.

Naam

Telefoonnummer

Bedrijf

Aanvraag is verstuurd

Bedankt voor uw aanvraag

We nemen zo snel mogelijk contact met u op.

 • Bellen
  We reageren zo snel mogelijk

 • Bel met de Vadobag klantenservice

  We zijn bereikbaar op

  Ma, Di, Wo, Do van 9.00 tot 17.00 uur
  Vr van 9.00 tot 14.00 uur

  Bel nu!