Active filters:

The Lion King

The Lion King producten inkopen? Vadobag biedt een uniek assortiment aan rugzakken met de kleine Simba voorop. De collectie van The Lion King bestaat uit diverse rugzakken in zachte tinten met avontuurlijke designs. Simba is een van de populairste en oudste Disneyfiguren. Simba is de zoon van de leeuwen koning Mufasa en samen met zijn vrienden Timon, Pumbaa en Nala beleeft hij avonturen. 

Lees meer

Geen producten gevonden.


Ontdek The Lion King bij Vadobag

Simba beleeft allerlei verschillende avonturen en wij van Vadobag hebben deze vertaald in onze rugzakken. Leeuw Simba vormt het hoofdpersonage binnen de verschillende collecties. Geïnspireerd op de avonturen die ze meemaken op de Afrikaanse savanna, heeft ons team van stylisten items ontworpen voor alle leeftijden en iedereen die van deze Disneyfiguren houdt.

 

 The Lion King items kopen bij Vadobag

The Lion King rugzakken zijn stevig en zien er stoer uit. Neem de rugzakken mee naar school, op vakantie of een dagje uit. Vadobag heeft verschillende type producten ontworpen om in verschillende behoeftes van de klant te voorzien. 

 

Shop The Lion King bij Vadobag

Vadobag biedt jouw gewenste producten aan voor competitieve prijzen en interessante marges. Ons team van stylisten is altijd bezig met het ontwerpen en produceren van nieuwe items voor onze licentie partners, dus houdt je ogen open voor meer producten!

 

Inkopen bij Vadobag

Zoals je kunt lezen, ben je hier aan het juiste adres om The Lion King artikelen in te kopen. The Lion King kindertassen en rugzakken zijn unieke tassen. Ben je dus op zoek naar een tas of accessoire voor kinderen die net even iets anders is dan de rest? Vadobag biedt jouw gewenste producten aan voor competitieve prijzen en interessante marges. 

 

Wanneer je op zoek bent naar een betrouwbare, vooruitstrevende en ervaren tassen leverancier, zijn wij de juiste partner! Wij hebben al meer dan 135 jaar ervaring in het ontwerpen en produceren van verschillende soorten tassen. Bij ons staat het ontwerp en de kwaliteit van elke tas centraal. Uit voorraad leverbaar en mogelijkheid tot pre-order. Na bestelling gaan we direct voor je aan de slag. Wij streven ernaar om jouw bestelling binnen 48 uur te verzenden!


Wil je meer weten over een van deze The Lion King producten of heb je een andere vraag? Neem dan contact met ons op. Dat kan per mail [email protected] of bel ons op: +31 (0)13 594 233.

Copyright © 2023 Vadobag Europe B.V. Alle rechten voorbehouden.

Vadobag Klantenservice

__

Kies een contactoptie

Vraag een gratis en vrijblijvend adviesgesprek aan

Wilt u een vrijblijvend gesprek over wat Vadobag voor u kan betekenen? Laat dan in het formulier uw gegevens achter. Wij nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact op om een gesprek in te plannen.

Vraag een gratis en vrijblijvend adviesgesprek aan

Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op.

Naam

Telefoonnummer

Bedrijf

Aanvraag is verstuurd

Bedankt voor uw aanvraag

We nemen zo snel mogelijk contact met u op.

 • Bellen
  We reageren zo snel mogelijk

 • Bel met de Vadobag klantenservice

  We zijn bereikbaar op

  Ma, Di, Wo, Do van 9.00 tot 17.00 uur
  Vr van 9.00 tot 14.00 uur

  Bel nu!