Toilettassen

Nieuw
image image

Shop nu

Toilettas Na!Na!Na! Surprise Chic

590-1602

Beschikbaar in week 20

 

Toilettas voor iedereen

Iedereen heeft wel eens een toilettas nodig. Dat begint al bij een toilettas voor kinderen eerste logeerpartijtje, weekendje weg of vakantie. In een toilettas kan namelijk gemakkelijk een tandenborstel, tandpasta, een haarborstel en kam netjes en hygiënisch worden opgeborgen en meegenomen. Een toilettas is dan ook een populaire accessoire om aan de collectie van jouw winkel of webshop toe te voegen. Een toilettas is namelijk een makkelijke bijverkoop als setje bij een rugzak of gymbag in een laagdrempelige prijsklasse. Een toilettas is daarnaast voor veel mensen ook een heel leuk artikel om cadeau te doen. Een cadeautip om aan klanten te geven is bijvoorbeeld om de toilettas te vullen met wat kleine toiletspulletjes en zo een super leuke giftpack samen te stellen.

 

Vele soorten toilettassen bij Vadobag.nl

Het assortiment toilettassen is ruim bij Vadobag.nl. Vadobag heeft dan ook al jaren ervaring in het ontwerpen en produceren van toilettassen. De collectie toilettassen van Vadobag bestaat uit toilettassen van de grootste en meest populaire kinderhelden uit bekende films en TV series. Zo kun je op Vadobag.nl kiezen uit toilettassen van ondermeer Brandweerman Sam en FC Barcelona als toilettas voor jongens of voor de iets oudere meiden zijn er ook toilettassen van Pusheen. Deze toilettas kunnen zij net zo eenvoudig als make-up tasje gebruiken en in hun schoolrugzak meenemen. Wanneer je in de webshop op Vadobag.nl de categorie toilettassen kiest, zie je in één handige oogopslag alle toilettassen in het assortiment van Vadobag.nl op een rij.

 

Toilettassen kopen bij Vadobag.nl

Toilettassen van (online) groothandel in tassen en rugzakken Vadobag hebben een zeer goede prijs-kwaliteit verhouding. Vadobag kiest voor de productie van toiletassen voor het gebruik van stevige materialen, welke ook gemakkelijk schoon te maken zijn. Wanneer je een toilettas van Vadobag koopt ben je gegarandeerd van goede marges. Daarnaast biedt Vadobag ook goede betalingscondities en uitstekende leveringsvoorwaarden.

 

Copyright © 2021 Vadobag Europe B.V. Alle rechten voorbehouden.

Vadobag Klantenservice

__

Kies een contactoptie

 • Bellen
  We reageren zo snel mogelijk

 • Bel met de Vadobag klantenservice

  We zijn bereikbaar op

  Ma di wo do van 9.00 tot 17.00 uur
  Vr van 9.00 tot 14.00 uur

  Bel +31 (0)13 594 2336