Clutches

Geen producten gevonden.

 

Een clutch: matching bij iedere outfit 

Een clutch is voor veel dames de perfecte handtas om hun party outfit de ultieme finishing touch te geven. Een clutch is dan ook een razend populaire damestas waarmee je assortiment gemakkelijk een feestelijk tintje geeft. Een clutch is klein van formaat, maar precies groot genoeg om alle essentials voor een perfect night out. Een clutch is een handtas die je letterlijk in de hand houdt. Ook al zijn er ook varianten waarbij eventueel een schouderband of ketting bevestigd kan worden. Clutches worden vaak gekozen bij feestelijke gelegenheden of een avondje uit en zijn dus van meer opvallendere materialen gemaakt. De clutches van Vadobag.nl, onder meer van het merk Genshii, zijn gemaakt van shiny leather look materiaal of sparkling cotton. Welke look je ook besluit toe te voegen aan jouw assortiment, bij Vadobag.nl ben je ervan verzekerd dat je een clutch voor iedere vrouw hebt.

 

Genshii clutches

Vadobag.nl ontwerpt en produceert onder andere clutches onder de merknaam Genshii. De collecties van onder andere Genshii worden met veel passie ontworpen en bevatten altijd de must-haves du jour. Nieuwe modellen, nieuwe materialen en nieuwe details worden moeiteloos omgezet in trendy tassen en bevatten naast clutches ook andere damestassen zoals shoppers, schoudertassen en beltbags. De clutches van Vadobag hebben niet alleen gave designs, maar bieden ook een uitstekende prijskwaliteit verhouding en dus een goede marge.

 

Clutches bij Vadobag.nl 

Bij (online) groothandel Vadobag.nl kun je met gemak en in het comfort van jouw eigen omgeving kiezen welke clutches jij graag aan jouw assortiment wilt toevoegen. Wanneer je met jouw account bent ingelogd, kies je in de catalogus de categorie clutches en in één oogopslag zie je overzichtelijk het gehele assortiment van clutches.

 

 

 

Copyright © 2020 Vadobag Europe B.V. Alle rechten voorbehouden.