Bekijk onze vacature- en carrièremogelijkheden

 

Vacatures

 

Styling

Vragen? Neem contact op met Esmé Versteijnen via +31 13 594 2339.

 

Commercieel

Vragen? Neem contact op met Ramon van Dongen via +31 13 594 2336.

 

Marketing & Communicatie

Vragen? Neem contact op met Sanne Mengedé via +31 13 594 2336.

 

Stage vacatures

 

Open sollicitatie

Wil je ons een open sollicitatie sturen? Dat kan! Stuur ons je CV inclusief motivatie waarin je aandacht besteedt aan de volgende zaken:

 • Wat spreekt je aan in Vadobag?
 • Waarom wil je graag bij ons werken?
 • Waarom willen wij dat jij bij ons komt werken?

Stuur je sollicitatie naar personeelszaken@vadobag.nl onder vermelding van 'Open sollicitatie'.

 

Over Vadobag

'bags for life with love'. Dat is de toewijding van Vadobag.

Met meer dan 130 jaar ervaring is Vadobag een leider in het leveren van must-have rugzakken, tassen, trolleys, schrijfwarensets en accessoires aan de B2B en B2C industrie, gericht op kinderen, jong volwassenen en ouders.

Met een eigen ontwerpstudio, eigen sampling- en productiefaciliteiten en magazijn in Nederland, hebben we het hele creatie-, productie- en logistieke proces in eigen hand. Naast het ontwerp en de productie van sterke merken en private labels zoals Kidzroom, Milky Kiss, Skooter en Prêt, hebben we ook een portfolio met de meest populaire licenties zoals Disney, PAW Patrol, Marvel, CoComelon, Bing, Nijntje en nog veel meer! Een overzicht van al onze merken vind je hier.

Wij streven naar een uitstekende service als een volledig betrouwbare partner met aandacht voor detail. Dit alles terwijl we onze klanten de meest populaire licenties en exclusieve merken aanbieden.

 

Werken bij

Werken bij Vadobag betekent werken in een uitdagende omgeving. Met gedreven collega’s, voor mooie klanten in een branche die bij je past. De perfecte plek om jouw talenten optimaal tot uiting te laten komen. Daarbij beperken we ons niet tot jouw vakgebied, je krijgt ook de ruimte om je competenties verder te ontwikkelen. We stimuleren je om altijd te blijven groeien.

Bij Vadobag ontvangen we je met 30 collega’s. De werksfeer is erg goed. Of zoals jouw collega's dit omschrijven: “Teamwork staat voorop, samen gaan we voor het hoogst haalbare”.
Wil jij onderdeel worden van een hecht team en je inzetten voor de designs en vormgeving, marketing, inkoop of verkoop, of het distributiecentrum van Vadobag? Leuk! Wij zien jouw sollicitatie graag tegemoet!

Copyright © 2021 Vadobag Europe B.V. Alle rechten voorbehouden.

Vadobag Klantenservice

__

Kies een contactoptie

Vraag een gratis en vrijblijvend adviesgesprek aan

Wilt u een vrijblijvend gesprek over wat Vadobag voor u kan betekenen? Laat dan in het formulier uw gegevens achter. Wij nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact op om een gesprek in te plannen.

Vraag een gratis en vrijblijvend adviesgesprek aan

Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op.

Naam

Telefoonnummer

Bedrijf

Aanvraag is verstuurd

Bedankt voor uw aanvraag

We nemen zo snel mogelijk contact met u op.

 • Bellen
  We reageren zo snel mogelijk

 • Bel met de Vadobag klantenservice

  We zijn bereikbaar op

  Ma, Di, Wo, Do van 9.00 tot 17.00 uur
  Vr van 9.00 tot 14.00 uur

  Bel nu!