Over Vadobag

 

Hartelijk welkom bij Vadobag Europe B.V.! Op deze pagina kom je erachter wat Vadobag te bieden heeft. Zoals onze prachtige collecties, uitgebreide private label mogelijkheden en een portfolio met de meest populaire licenties en exclusieve brands.

 

 

Met een toegewijd team van ontwerpers en stylisten zorgen wij ervoor dat de tassen en rugzakken in je winkels en webshop precies aansluiten bij de voorkeuren van je klanten. Met een ruim assortiment dat continu on-trend is, weten we je steeds opnieuw te verrassen. Altijd direct en snel leverbaar uit eigen voorraad. Zo brengen we je collectie tot leven. Dat doen we met evenveel liefde voor lokale winkeliers en online partners als voor retailformules met meerdere vestigingen.

 

Geïnteresseerd? Lees verder voor meer informatie of neem contact op via +31 13 594 2336 of salessupport@vadobag.nl.

 

Gespecialiseerd in het ontwerp en de productie van tassen en rugzakken

Wij bieden onze klanten de beste service

Een betrouwbare partner met aandacht voor detail

Meest populaire licenties, exclusieve merken en uitgebreide mogelijkheden voor private labels

Full service leverancier met toegewijde interne stylisten en ontwerpers

 

 

Geschiedenis

Met meer dan 130 jaar ervaring is Vadobag een bekend familiebedrijf met een rijke geschiedenis.


Begonnen als lokale leerlooierij en onze eerste tassen werden geproduceerd in 1887. Nu leveren wij tassen en rugzakken aan een uitgebreid netwerk van Retail partners in de Benelux en daarbuiten. 

Ons bedrijf

Gevestigd in Tilburg, Nederland. Met een in-house ontwerpstudio, dedicated sampling- en productiefaciliteiten in China en een eigen warehouse in Nederland hebben we alles in eigen hand.  

 

Wij weten hoe je van tassen, rugzakken en accessoires absolute musthaves maakt voor kinderen, young adults en ouders. Die expertise zetten we in voor onze eigen merken, maar ook voor licenties en private label. Naast onze eigen merken als Kidzroom, Milky Kiss en Skooter ontwikkelen we samen met licentiegevers en grote retailers complete collecties.

 

 

Kwaliteit & Social Compliance

De kwaliteit en veiligheid waarborgen wij door hier continu in te investeren.

Al onze producten voldoen aan de vereiste bedrijfsnormen en we werken nauw samen met onze productiepartners aan sociale compliance. Kwaliteit is gegarandeerd, al onze fabrieken zijn BSCI en Disney goedgekeurd.

 

 

Buying & Sourcing

Onze inkoopafdeling is een ervaren afdeling met een bewezen prestatie. Monsters worden ontwikkeld in onze eigen sample fabriek in Azië zodat wij altijd een snelle aanpak kunnen hanteren die van belang is voor onze klanten. Wij zijn in staat om ons flexibel en spoedig aan te passen tijdens het buying en sourcing process.

 

Duurzaam ondernemen

In onze eigen rugzak zit ook nog een belangrijke duurzame ambitie. Als vijfde generatie familiebedrijf willen we de wereld steeds een beetje mooier maken. Inmiddels zijn we grotendeels zelfvoorzienend in onze elektriciteitsbehoefte en hebben we de eerste collecties uit gerecycled plastic en milieuvriendelijke coatings gemaakt. Let’s make the world more awesome!

 

Vadobag X Waste2Wear

Het zit in het DNA van Vadobag om te innoveren en nieuwe kansen te grijpen. Met onze inzet om de toekomst voor onze kinderen veilig te stellen, voelen we ons sterk verbonden met Waste2Wear als onze materiaalpartner door het creëren van innovatief textiel gemaakt van gerecyclede kunststoffen voor onze kinderrugzakken.

 

De Kidzroom Attitude, Lucky me en Magic tales collectie, evenals de Minnie en Mickey Mouse My Own Way, One and Only en Really Great collectie, zijn in samenwerking met Waste2Wear gemaakt en laten zien dat circulaire materialen prachtig samengaan op een transparante en circulaire manier. De tassen zijn lichte, on-trend en praktische on the go must-haves.

 

Voor elke nieuwe tas recyclet Vadobag nu 5 tot 11 plastic afvalflessen. Met het gebruik van Waste2Wear® stoffen gemaakt van gerecyclede plastic flessen, in plaats van virgin polyester, verbruiken we 70% minder energie, 75% minder CO2 en 86% minder water. We tonen de volledige besparingen van onze samenwerking in de officiële Waste2Wear® milieueffectcertificering voor Vadobag:

 

  

Klanten

Wij zijn een ervaren en betrouwbare leverancier voor onze Retail partners, wij gaan tot het uiterste om jouw verkoopsucces te vergroten. Onze distributie is verdeeld onder de bekende ketens en een uitgebreid netwerk van lokale, onafhankelijke retailers. Wij bieden onze klanten persoonlijke service en aandacht in detail. Daarbij zijn wij in staat om snel en nauwkeurig te communiceren via ons online B2B-portaal, zorgvuldig beheerde voorraadartikelen en interne logistiek.

 

Waarom wij?

 • Creatief in het vertalen van licenties naar producten
 • Sterk in het ontwerpen van elk detail in onze producten
 • Onze portfolio bestaat uit de meest relevante licenties
 • Een familiebedrijf met persoonlijke service, knowhow en vertrouwen
 • We bedienen een hecht netwerk van onafhankelijke en multinationale retailers
 • We bieden een ruim assortiment dat continu on-trend is
 • Deelname aan internationale beurzen en evenementen
 • Voldoet aan alle normen en regels

 

Beurzen & contact

Vind ons op de meest relevante beurzen van Europa zoals:

 

Wilt u meer informatie over de beurzen, de Vadobag-producten of de nieuwe collecties? Bezoek dan onze stand of neem direct contact met ons op. Ons team staat u graag te woord op +31 13 594 2336 of salessupport@vadobag.nl.

 

Neem contact met ons op

Uw gegevens
Bedrijf
E-mail
Onderwerp
Bericht

Copyright © 2021 Vadobag Europe B.V. Alle rechten voorbehouden.

Vadobag Klantenservice

__

Kies een contactoptie

Vraag een gratis en vrijblijvend adviesgesprek aan

Wilt u een vrijblijvend gesprek over wat Vadobag voor u kan betekenen? Laat dan in het formulier uw gegevens achter. Wij nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact op om een gesprek in te plannen.

Vraag een gratis en vrijblijvend adviesgesprek aan

Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op.

Naam

Telefoonnummer

Bedrijf

Aanvraag is verstuurd

Bedankt voor uw aanvraag

We nemen zo snel mogelijk contact met u op.

 • Bellen
  We reageren zo snel mogelijk

 • Bel met de Vadobag klantenservice

  We zijn bereikbaar op

  Ma, Di, Wo, Do van 9.00 tot 17.00 uur
  Vr van 9.00 tot 14.00 uur

  Bel nu!