Over Vadobag

 

Hartelijk welkom bij Vadobag Europe B.V.! Op deze pagina kom je erachter wat Vadobag te bieden heeft. Zoals onze prachtige collecties, uitgebreide private label mogelijkheden en een portfolio met de meest populaire licenties en exclusieve brands.

 

Met een toegewijd team van ontwerpers en stylisten zorgen wij ervoor dat de tassen en rugzakken in je winkels en webshop precies aansluiten bij de voorkeuren van je klanten. Met een ruim assortiment dat continu on-trend is, weten we je steeds opnieuw te verrassen. Altijd direct en snel leverbaar uit eigen voorraad. Zo brengen we je collectie tot leven. Dat doen we met evenveel liefde voor lokale winkeliers en online partners als voor retailformules met meerdere vestigingen.

 

Geïnteresseerd? Lees verder voor meer informatie!

 

Gespecialiseerd in het ontwerp en de productie van tassen en rugzakken

Wij bieden onze klanten de beste service

Een betrouwbare partner met aandacht voor detail

Meest populaire licenties, exclusieve merken en uitgebreide mogelijkheden voor private labels

Full service leverancier met toegewijde interne stylisten en ontwerpers

 

 

Geschiedenis

Met meer dan 130 jaar ervaring is Vadobag een bekend familiebedrijf met een rijke geschiedenis.


Begonnen als lokale leerlooierij en onze eerste tassen werden geproduceerd in 1877. Nu leveren wij tassen en rugzakken aan een uitgebreid netwerk van Retail partners in de Benelux en daarbuiten.

  

 

  

Ons bedrijf

Gevestigd in Tilburg, Nederland. Met een in-house ontwerpstudio, dedicated sampling- en productiefaciliteiten in China en een eigen warehouse in Nederland hebben we alles in eigen hand.  

 

Wij weten hoe je van tassen, rugzakken en accessoires absolute musthaves maakt voor kinderen, young adults en ouders. Die expertise zetten we in voor onze eigen merken, maar ook voor licenties en private label. Naast onze eigen merken als Kidzroom, Milky Kiss en Skooter ontwikkelen we samen met licentiegevers en grote retailers complete collecties.

 

 

Kwaliteit & Social Compliance

De kwaliteit en veiligheid waarborgen wij door hier continu in te investeren.

Al onze producten voldoen aan de vereiste bedrijfsnormen en we werken nauw samen met onze productiepartners aan sociale compliance. Kwaliteit is gegarandeerd, al onze fabrieken zijn BSCI en Disney goedgekeurd.

 

Buying & Sourcing

Onze inkoopafdeling is een ervaren afdeling met een bewezen prestatie.

Monsters worden ontwikkeld in onze eigen sample fabriek in Azië zodat wij altijd een snelle aanpak kunnen hanteren die van belang is voor onze klanten. Wij zijn in staat om ons flexibel en spoedig aan te passen tijdens het buying en sourcing process.

 

Milieuvriendelijk ondernemen

In onze eigen rugzak zit ook nog een belangrijke duurzame ambitie. Als vijfde generatie familiebedrijf willen we de wereld steeds een beetje mooier maken. Inmiddels zijn we grotendeels zelfvoorzienend in onze elektriciteitsbehoefte en hebben we de eerste collecties uit gerecycled plastic en milieuvriendelijke coatings gemaakt. Let’s make the world more awesome!

  

Klanten

Wij zijn een ervaren en betrouwbare leverancier voor onze Retail partners, wij gaan tot het uiterste om jouw verkoopsucces te vergroten. Onze distributie is verdeeld onder de bekende ketens en een uitgebreid netwerk van lokale, onafhankelijke retailers. Wij bieden onze klanten persoonlijke service en aandacht in detail. Daarbij zijn wij in staat om snel en nauwkeurig te communiceren via ons online B2B-portaal, zorgvuldig beheerde voorraadartikelen en interne logistiek.

 

Waarom wij?

  • Creatief in het vertalen van licenties naar producten
  • Sterk in het ontwerpen van elk detail in onze producten
  • Onze portfolio bestaat uit de meest relevante licenties
  • Een familiebedrijf met persoonlijke service, knowhow en vertrouwen
  • We bedienen een hecht netwerk van onafhankelijke en multinationale retailers
  • We bieden een ruim assortiment dat continu on-trend is
  • Deelname aan internationale beurzen en evenementen
  • Voldoet aan alle normen en regels

 

Beurzen & contact

Vind ons op de meest relevante beurzen van Europa zoals:

 

Wilt u meer informatie over de beurzen, de Vadobag-producten of de nieuwe collecties? Bezoek dan onze stand of neem direct contact met ons op. Ons team staat u graag te woord op +31 13 594 2336 of salessupport@vadobag.nl

 

Neem contact met ons op

Uw gegevens
Bedrijf
E-mail
Onderwerp
Bericht

Copyright © 2020 Vadobag Europe B.V. Alle rechten voorbehouden.