Over Vadobag

Online tassen groothandel

Wij streven ernaar de meest toonaangevende leverancier te zijn door te specialiseren in het ontwerpen en produceren van unieke must-have tassen, rugzakkenschrijfwarensets en accessoires voor onze (internationale) klanten. 

 

Met een toegewijd team van ontwerpers en stylisten zorgen wij ervoor dat de tassen en rugzakken in je winkels en webshop precies aansluiten bij de voorkeuren van je klanten. Met een ruim assortiment dat continu on-trend is, weten we je steeds opnieuw te verrassen. Altijd direct en snel leverbaar uit eigen voorraad. Zo brengen we je collectie tot leven. Dat doen we met evenveel liefde voor lokale winkeliers en online partners als voor retailformules met meerdere vestigingen.

 

Geïnteresseerd? Lees verder voor meer informatie of neem contact op via +31 13 594 2336 of salessupport@vadobag.nl.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kenmerken

 • Gespecialiseerd in het ontwerp en de productie van tassen en rugzakken. Creatief in het vertalen van licenties naar producten. 
     

 • Wij bieden onze klanten persoonlijke service en bedienen een hecht netwerk van onafhankelijke en multinationale retailers.
     

 • Een betrouwbare partner met aandacht voor elk detail in onze producten en samenwerking.
     

 • Meest populaire en relevante licenties, exclusieve merken en uitgebreide mogelijkheden voor private labels. Vadobag voldoet aan alle normen en regels. 
     

 • Full service leverancier met toegewijde interne stylisten en ontwerpers.
     

 

Geschiedenis

Met meer dan 135 jaar ervaring is Vadobag een bekend familiebedrijf met een rijke geschiedenis. Begonnen als lokale leerlooierij en onze eerste tassen werden geproduceerd in 1887. Nu leveren wij tassen en rugzakken aan een uitgebreid netwerk van Retail partners in de Benelux en daarbuiten.

 

Gevestigd aan de Docklands 5 in Tilburg, Nederland. Met een in-house ontwerpstudio, toegewijde sampling- en productiefaciliteiten in China en een eigen warehouse in Nederland hebben we alles in eigen hand. Wij weten hoe je van tassen, rugzakken en accessoires absolute musthaves maakt voor kinderen, young adults en ouders. Die expertise zetten we in voor onze eigen merken, maar ook voor licenties en private label. Naast onze eigen merken als Kidzroom, Milky Kiss en Skooter ontwikkelen we samen met licentiegevers en grote retailers complete collecties.

 

 

Neem contact met ons op

Uw gegevens
Bedrijf
E-mail
Onderwerp
Bericht

Copyright © 2022 Vadobag Europe B.V. Alle rechten voorbehouden.

Vadobag Klantenservice

__

Kies een contactoptie

Vraag een gratis en vrijblijvend adviesgesprek aan

Wilt u een vrijblijvend gesprek over wat Vadobag voor u kan betekenen? Laat dan in het formulier uw gegevens achter. Wij nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact op om een gesprek in te plannen.

Vraag een gratis en vrijblijvend adviesgesprek aan

Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op.

Naam

Telefoonnummer

Bedrijf

Aanvraag is verstuurd

Bedankt voor uw aanvraag

We nemen zo snel mogelijk contact met u op.

 • Bellen
  We reageren zo snel mogelijk

 • Bel met de Vadobag klantenservice

  We zijn bereikbaar op

  Ma, Di, Wo, Do van 9.00 tot 17.00 uur
  Vr van 9.00 tot 14.00 uur

  Bel nu!