Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van allerlei soorten tassen. Iedereen, zoals de kleinste onder ons tot aan ware fashionista’s, kunnen vertrouwen op onze hippe tassen, rugzakken en verzorgingstassen ontworpen door Vadobag. Vanuit ons kantoor in Tilburg werken we met een professioneel team om de beste service te verlenen aan onze klanten. Wij zijn een betrouwbare partner voor onder andere onafhankelijke retailers, winkelketens, e-tailers en nog veel meer. Met onze verschillende unieke eigen merken, licenties en private label mogelijkheden kunnen wij met een breed scala aan klanten samenwerken. Met al onze afdelingen, zoals design, marketing, productontwikkeling, sales, inkoop en logistiek, in huis zijn we constant aan het innoveren om de beste service aan te bieden!

 

We geven je graag een kleine impressie van ons bedrijf. Bekijk onze bedrijfsfilm hieronder.

 

 

 

Onze geschiedenis

Het is allemaal begonnen met een leerlooierij en de productie van tassen in 1887. Na meer dan 130 jaar is Vadobag nog steeds een onafhankelijk familiebedrijf. In 1977 werd de productie van Nederland naar China gebracht en 30 jaar later (in 2007) startte we ons eigen sampling factory in China. Kwaliteit is voor ons belangrijk in het complete proces (van design tot aan eindproduct). Al onze producten worden geproduceerd volgens de REACH-normen en we zijn ook sinds 2009 lid van Amfori BSCI.


Lees hier meer over onze geschiedenis!

 

Waarom Vadobag?

  • Voorraad, vele artikelen hebben wij op voorraad en kunnen dezelfde dag nog worden verzonden
  • Betrouwbare partner al meer dan 130 jaar
  • Up-to-date B2B-webportal
  • Unieke merken met professionele ondersteuning van marketing
  • Merken; Kidzroom, Milky Kiss, Skooter
  • Merkinformatie, product- en lifestylefoto's, teksten en nog veel meer
  • Veel licenties van bijvoorbeeld Disney, Marvel, DreamWorks, FC Barcelona, enz.
  • Private Label, we hebben onze eigen productontwikkelings- en ontwerpafdeling
  • Naleving van REACH en Amfori BSCI
  • Tijdens de Disney Licensing Showcase wonnen we de Disney Award in de categorie Soft Lines 2018 met onze innovatieve trendy Disney Fashion-collectie tassen en rugzakken.

 

Maatschappelijke verantwoordelijkheid

Vadobag neemt haar maatschappelijke verantwoordelijkheid uiterst serieus. Deze verantwoordelijkheid omvat ons economische, ecologische en sociale gedrag. Binnen deze verantwoordelijkheid doen wij onze uiterste best om de werkomstandigheden in onze productielanden te verbeteren, om de efficiëntie van de gebruikte grondstoffen te verhogen, het gebruik van chemicaliën te verminderen en om de veiligheid van onze tassen voor de mens en het milieu te optimaliseren. Wij zijn lid van de amfori BSCI, een intiatief van FTA. Amfori BSCI heeft als doel de arbeidsomstandigheden te verbeteren op diverse manieren.


Productkwaliteit

Vadobag hecht een groot belang aan de kwaliteit en veiligheid van haar producten. Om de kwaliteit en veiligheid te waarborgen, worden onze producten onderworpen aan verschillende testen en veiligheidsmaatregelen, van de grondstoffen tot aan het eindproduct. Dit wordt allemaal gecoördineerd en gecontroleerd door zowel onze kwaliteitsafdeling in het hoofdkantoor in Tilburg, als in onze kantoren in het Verre Oosten. Wij werken samen met externe laboratoria zoals SGS, Intertek, Bureau Veritas en PFI.

 

Geïnteresseerd in Vadobag als partner?

Word een reseller en krijg volledige toegang tot onze webshop. Of neem contact met ons op als u nog vragen heeft.

Copyright © 2019 Vadobag Europe B.V. Alle rechten voorbehouden.

reseller

Word retailer

Sign-up for an account and after our review, you may be able to purchase our products at factory prices. You will also be able to view our product prices, retail advice prices and more.

Sign up as a reseller No thanks.