We zijn verhuisd!
We zijn verhuisd!
jan 26, 2023

Beste relatie, 

 

We zijn verhuisd! 

 

We zijn blij te kunnen aankondigen dat we zijn verhuisd naar een gloednieuw pand aan Technopol 33 te Tilburg! Met dit gemoderniseerde gebouw kunnen we onze klanten nog beter van dienst zijn en als bedrijf verder groeien.

 

Ons nieuwe hoofdkantoor is gevestigd op industrieterrein Tradepark 58 te Tilburg, vlak naast de snelweg A58. De locatie biedt een uitstekende bereikbaarheid voor onze medewerkers, klanten en distributeurs. Samen met Vermeer ArchitectenVan Gerwen InstallatiesH. De Bont B.V. en Zout Ontwerphuis is het duurzame pand gerealiseerd met de nodige faciliteiten om op een efficiënte manier producten te ontwikkelen voor al onze klanten. Er is gekozen voor een modern ontwerp en geavanceerde technologie, waardoor een comfortabele werkomgeving is ontstaan.

 

Een van de belangrijkste kenmerken van de nieuwe faciliteit is de toegenomen magazijnruimte. Hierdoor kunnen we onze productlijn uitbreiden en onze efficiëntie verhogen, zodat we aan de groeiende vraag naar onze producten kunnen voldoen. Bovendien is het pand uitgerust met de nieuwste apparatuur, die het ontwerpproces zal verbeteren en de kwaliteit van onze producten zal verhogen.

 

Vadobag's nieuwe hoofdkantoor omvat ook een ruime showroom, waar klanten al onze producten kunnen komen bekijken. Dit geeft onze klanten een beter inzicht in de kwaliteit en het vakmanschap dat in elk Vadobag product zit.

 

De verhuizing naar het nieuwe pand is een belangrijke stap voor het bedrijf en we zijn blij dat we onze klanten en relaties een nog betere ervaring kunnen bieden. We kijken ernaar uit om je in de nabije toekomst in Tilburg te verwelkomen!

 

Nieuw adres:

Vadobag Europe B.V.

Technopol 33

5026 SB Tilburg

Nederland

Mocht u vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op via [email protected].

 

Met vriendelijke groet,

Het Vadobag Team

 

 

Gerelateerde artikelen

Maak je klaar voor de Back to School periode!
Tijd om voor de Back to School periode te shoppen. Vul nu je voorraad aan voor Back to School met trendy items van Kidzroom, Milky Kiss, Skooter, Prêt en diverse licenties!
Bericht van verhuizing en tijdelijke sluiting
Vadobag zal op 20 januari (vrijdag) 2023 tijdelijk gesloten zijn in verband met de verhuizing naar het nieuwe kantoor. We zullen onze diensten in het nieuwe kantoor hervatten op 23 januari (maandag).
A Message from the CEO's | Season’s Greetings
As the year nears its end, we enter a time of reflection and anticipation. CEO Ramon van Dongen looks forward to 2023 and shares a little on what you can expect from Vadobag in the year ahead. There is a great deal happening!
Dank voor je bezoek aan Insights-X 2022!
Wat leuk dat je onze stand op Insights-X in Nuremberg Exhibition Center hebt bezocht. Wij bedanken graag iedereen voor zijn/haar interesse in Vadobag!
Inspirerende zevende editie Spotlight 2022!
Wij willen graag iedereen bedanken voor zijn/haar belangstelling in onze stand tijdens Spotlight 2022 in Beurshal Autotron te Rosmalen, Nederland.
Bedankt voor je bezoek aan Kind + Jugend 2022!
Hartelijk dank voor de interesse in onze Kidzroom stand tijdens Kind + Jugend 2022 in het Exhibition Center in Keulen, Duitsland.
Succesvolle 33e editie IAW Messe 2022!
Wij bedanken iedereen voor zijn/haar interesse in onze stand tijdens de IAW Messe 2022 in het Exhibition Center in Keulen, Duitsland.
Bezoek Brabants Dagblad en interview Ramon en Serge
Tilburg - Het Brabants Dagblad bezoekt Vadobag en interviewt Ramon en Serge van Dongen over het 135-jaar bestaan, de uitbreiding en ontwikkelingen van het familiebedrijf Vadobag.
Bouwupdate: Nieuw pand van Vadobag bereikt het hoogste punt
De bouw van het nieuwe pand van Vadobag in Tilburg bevindt zich in een bijzondere fase: het hoogste punt van het gebouw is bereikt.
Succesvolle zevende editie SundaySchool 2022!
Wij willen graag iedereen bedanken voor zijn/haar belangstelling in onze stand tijdens de SundaySchool 2022 in De Fabrique te Utrecht.
Vadobag viert 135-jarig bestaan
Vandaag, woensdag 15 juni 2022, bestaat Vadobag 135 jaar. Wat begon als leerlooierij is door de jaren heen uitgegroeid tot een toonaangevende en voorraadhoudende totaalleverancier van tassen en accessoires voor jong en oud.
Recordopbrengst Vrijthof-Vrijthof Bike Challenge 2022!
De Vrijthof-Vrijthof Bike Challenge was voor de tweede keer op een rij één groot succes.
Vrijthof-Vrijthof Bike Challenge 2022
Op zaterdag 23 april 2022 fietst Ramon van Dongen (CEO Vadobag Europe BV) met het team 'De Woeste Heitrappers' en meer dan 1.500 enthousiaste MTB'ers vanaf het Vrijthof in Maastricht naar het Vrijthof in Hilvarenbeek.
Onze productpagina's zijn geüpdatet
Heb je onze nieuwe productpagina’s op de website al gezien?
Vadobag #StandWithUkraine
Vadobag sluit aan bij het wereldwijde initiatief #StandWithUkraine!
Bedankt voor je bezoek aan IAW Messe 2022
Wij willen graag iedereen bedanken voor zijn/haar belangstelling in onze stand tijdens de IAW Messe 2022 in het Exhibition Center in Cologne, Duitsland.
Vadobag gaat verhuizen!
Wij gaan verhuizen! In de afgelopen jaren hebben we een sterke groei doorgemaakt waardoor de huidige locatie te klein is geworden. Om verdere expansie te bevorderen is een grotere locatie noodzakelijk.
Bedankt voor je bezoek aan de SundaysSchool 2022
We blikken terug op een inspirerende beursdag en kijken uit naar onze verdere samenwerking. Positieve gesprekken, veel belangstelling voor onze producten en een goede sfeer. Mede dankzij jullie was het een zeer geslaagde beurs!

Copyright © 2023 Vadobag Europe B.V. Alle rechten voorbehouden.

Vadobag Klantenservice

__

Kies een contactoptie

Vraag een gratis en vrijblijvend adviesgesprek aan

Wilt u een vrijblijvend gesprek over wat Vadobag voor u kan betekenen? Laat dan in het formulier uw gegevens achter. Wij nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact op om een gesprek in te plannen.

Vraag een gratis en vrijblijvend adviesgesprek aan

Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op.

Naam

Telefoonnummer

Bedrijf

Aanvraag is verstuurd

Bedankt voor uw aanvraag

We nemen zo snel mogelijk contact met u op.

 • Bellen
  We reageren zo snel mogelijk

 • Bel met de Vadobag klantenservice

  We zijn bereikbaar op

  Ma, Di, Wo, Do van 9.00 tot 17.00 uur
  Vr van 9.00 tot 14.00 uur

  Bel nu!