SmileyWorld®! Nu verkrijgbaar bij Vadobag
SmileyWorld®! Nu verkrijgbaar bij Vadobag
nov 4, 2022

Met trots voegt Vadobag weer een nieuwe licentie toe aan het ruime aanbod licenties. Wij stellen jullie graag voor aan: SmileyWorld®! 

 

Over SmileyWorld®

SmileyWorld® is een wereldwijd toonaangevend lifestyle merk. De smiley stond in de jaren 70 symbool voor vrijheid, in de jaren 80 en 90 voor muziekculturen en vanaf 2000 werd het een mode- en kunststatus. Met de ontwikkeling van de emoticons, werd de smiley een nieuwe visuele vorm van communicatie. Smiley is meer dan een merk en levensstijl, het is een herinnering aan hoe krachtig een glimlach kan zijn. 

Ter ere van het 50-jarig bestaan van SmileyWorld®, werd een wereldwijde campagne 'Take The Time To Smile' gelanceerd in 2022. SmileyWorld® gelooft in de kracht van een glimlach. Ze moedigen iedereen aan om een reden te vinden - groot of klein - om te glimlachen. Ruim 60 merken en retailers van over de hele wereld werkten mee aan de campagne.

Het zit in het DNA van Vadobag om kansen aan te grijpen en continue te innoveren. Samen met SmileyWorld® heeft Vadobag een unieke 'Take The Time To Smile' collectie gecreëerd. Vadobag tovert graag een glimlach op het gezicht van jong en oud. De collectie bestaat uit drie blauwe rugzakken met een ontwerp van verschillende emoticons in diverse kleuren. De items zijn een echte must have voor iedereen die dol is op smileys.
 

Bekijk hier collectie!

Bron: https://smiley.com/our-story/ 

 

SmileyWorld® Rugzakken Inkopen

Benieuwd naar de producten die Vadobag heeft ontworpen en geproduceerd? Bekijk hier alle items uit de 'Take The Time To Smile' collectie. In onze webshop is een aparte SmileyWorld® brand pagina ingericht waar je alle producten kunt bekijken, opslaan als favoriet en kunt bestellen. Je herkent deze items in onze shop aan de 'new' tag. Het assortiment van SmileyWorld® is leverbaar uit eigen voorraad. Neem snel een kijkje en laat je inspireren!

Shop de collectie!

 

Rugzakken groothandel Vadobag

Registreer snel je B2B account op onze site of bekijk vrijblijvend onze gehele assortiment van SmileyWorld® in de B2B webshop. Heb je vragen over één van onze producten, over tassen inkopen of over het aanmaken van een zakelijk account? Neem dan telefonisch contact op via 013 594 2336 of mail naar [email protected]. Onze accountmanagers staan je graag te woord. 

Gerelateerde artikelen

Copyright © 2023 Vadobag Europe B.V. Alle rechten voorbehouden.

Vadobag Klantenservice

__

Kies een contactoptie

Vraag een gratis en vrijblijvend adviesgesprek aan

Wilt u een vrijblijvend gesprek over wat Vadobag voor u kan betekenen? Laat dan in het formulier uw gegevens achter. Wij nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact op om een gesprek in te plannen.

Vraag een gratis en vrijblijvend adviesgesprek aan

Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op.

Naam

Telefoonnummer

Bedrijf

Aanvraag is verstuurd

Bedankt voor uw aanvraag

We nemen zo snel mogelijk contact met u op.

 • Bellen
  We reageren zo snel mogelijk

 • Bel met de Vadobag klantenservice

  We zijn bereikbaar op

  Ma, Di, Wo, Do van 9.00 tot 17.00 uur
  Vr van 9.00 tot 14.00 uur

  Bel nu!