Nu in het assortiment: Sonic Prime!
Nu in het assortiment: Sonic Prime!
jan 9, 2023

Wij verwelkomen vanaf november 2022 weer een nieuwe licentie. Met trots voegt Vadobag de licentie Sonic Prime toe aan het aanbod. Wij vertellen graag meer over de samenwerking en collectie.


Over Sonic Prime 

Sonic is een wereldwijd beroemd actiefiguur in de gelijknamige videospelreeks. Hij is een supersnelle, blauwe egel. In de games, animaties en diverse strips gaat hij de confrontatie aan met zijn vijand Dr. Eggman. Het wapen van Sonic? Hij kan rennen met een supersonische snelheid en zich in een bal krullen om al zijn vijanden aan te vallen. De allereerste videogame werd gelanceerd in 1991 door de Japanse media franchise Sega. 

 

Sonic Prime Rugzakken Inkopen

Op alle items van Vadobag komt de iconische blauwe kleur van Sonic terug. Benieuwd naar de producten die Vadobag heeft ontworpen en geproduceerd? Bekijk hier alle items uit de 'Prime Time' collectie. In onze webshop is een aparte Sonic Prime merken pagina ingericht waar je alle producten kunt bekijken, opslaan als favoriet en kunt bestellen. Je herkent deze items in onze shop aan de 'new' tag. Het assortiment van Sonic Prime is leverbaar uit eigen voorraad. Laat je inspireren!

Shop de collectie!


Rugzakken groothandel Vadobag

Registreer snel je B2B account op onze site of bekijk vrijblijvend onze gehele assortiment van Sonic Prime in de B2B webshop. Heb je vragen over één van onze producten, over tassen inkopen of over het aanmaken van een zakelijk account? Neem dan telefonisch contact op via 013 594 2336 of mail naar [email protected]. Onze accountmanagers staan je graag te woord.

Gerelateerde artikelen

Copyright © 2023 Vadobag Europe B.V. Alle rechten voorbehouden.

Vadobag Klantenservice

__

Kies een contactoptie

Vraag een gratis en vrijblijvend adviesgesprek aan

Wilt u een vrijblijvend gesprek over wat Vadobag voor u kan betekenen? Laat dan in het formulier uw gegevens achter. Wij nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact op om een gesprek in te plannen.

Vraag een gratis en vrijblijvend adviesgesprek aan

Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op.

Naam

Telefoonnummer

Bedrijf

Aanvraag is verstuurd

Bedankt voor uw aanvraag

We nemen zo snel mogelijk contact met u op.

 • Bellen
  We reageren zo snel mogelijk

 • Bel met de Vadobag klantenservice

  We zijn bereikbaar op

  Ma, Di, Wo, Do van 9.00 tot 17.00 uur
  Vr van 9.00 tot 14.00 uur

  Bel nu!