Nieuwste licenties nu verkrijgbaar in onze webshop!
Nieuwste licenties nu verkrijgbaar in onze webshop!
dec 1, 2021

Het zit in het DNA van Vadobag om continue te innoveren en nieuwe kansen aan te grijpen. Naast de vijf eigen merken waar Vadobag nieuwe collecties voor ontwikkelt, denkt men groot, groter, grootst. We zijn inmiddels de teller van 25 licenties gepasseerd! In 2021 werden de merken ‘Brawl Stars’, ‘CoComelon’ en ‘Miffy’ welkom geheten tot het licentie aanbod binnen Vadobag.

 

Brawl Stars


Het razend populaire vechtspel Brawl Stars werd in 2018 op de markt gebracht door Supercell. Het Finse bedrijf is ontwikkelaar van mobiele spellen zoals Hay Day, Clash Royale en nu dus ook Brawl Stars. Het spel is zeer geliefd bij jonge kinderen en met meer dan 280 miljoen downloads in 164 verschillende landen valt deze game onder ‘populaire’ games. Men speelt snelle 3-tegen-3 gevechten en spelers kunnen met vrienden een team vormen. Brawl Stars onderscheidt zich met maar liefst 36 verschillende karakters in het spel. (Wildbrain, 2021)

 

De designers binnen Vadobag hebben de bijzondere en herkenbare karakters weten te vangen in het ontwerp voor deze collectie rugzakken en accessoires. De stoere collectie heeft daarom de bijpassende naam ‘Bossfight’ gekregen en is daar het perfecte voorbeeld van.

 

 

CoComelon

 

CoComelon is een wereldwijd beroemd YouTube-kanaal voor kinderen, ouders en grootouders. Met meer dan honderd miljoen abonnees staat CoComelon op nummer 1 in de lijst van educatieve kanalen. De animatievideo’s van baby J.J. en zijn familie zitten boordevol traditionele en herkenbare kinderrijmpjes en originele liedjes om mee te zingen. Op een positieve, leuke en laagdrempelige manier leren de jonge kijkers van CoComelon bijvoorbeeld het alfabet, cijfers, kleuren en figuren te herkennen. (CoComelon.com, 2021

 

Het populairste lid van de CoComelon-familie, baby J.J., poseert met al zijn dieren vriendjes op de kleurrijke rugzakken. De rugzakken zijn uitgebracht in perfecte formaten om bijvoorbeeld speelgoed, favoriete knuffels of logeer spullen in mee te nemen. Vrolijke rugzakken, perfect voor mee naar school of een logeer partij. De ‘First Day of School’ collectie is er voor alle liefhebbers van CoComelon en bestaat uit diverse rugzakken, een lunchtas, gymtas en trolley!

 

 

Nijntje

 

Het beroemdste konijn ter wereld komt uit Nederland en heet Nijntje. Wereldwijd staat het tekenfiguur, van de Utrechtse tekenaar Dick Bruna, bekend als Miffy. Inmiddels bestaat Nijntje 65 jaar en zijn meer dan 30 kinderboeken verschenen in ruim 50 talen, waarvan er 85 miljoen exemplaren zijn gedrukt. (Nijntje.nl, 2021 

 

Nijntje heeft als doel kinderen te inspireren om zelfstandig op onderzoek en avontuur te gaan. De simplistische manier van tekenen versterkt de kracht van Nijntje. Vadobag heeft deze lijn doorgetrokken in de ontwerpen van rugzakjes voor kinderen en shoppers en luiertassen voor (jong)volwassenen.

 

 

 

 

Benieuwd naar alle producten van onze nieuwste licenties? Neem snel een kijkje en laat je inspireren! 


Mocht uw vragen hebben over de producten of diensten van Vadobag, neem dan contact op via het contactformulier. Onze accountmanagers staan u graag via de mail ([email protected]) of telefonisch (+31 13 594 2336) te woord. 

 

Gerelateerde artikelen

Copyright © 2023 Vadobag Europe B.V. Alle rechten voorbehouden.

Vadobag Klantenservice

__

Kies een contactoptie

Vraag een gratis en vrijblijvend adviesgesprek aan

Wilt u een vrijblijvend gesprek over wat Vadobag voor u kan betekenen? Laat dan in het formulier uw gegevens achter. Wij nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact op om een gesprek in te plannen.

Vraag een gratis en vrijblijvend adviesgesprek aan

Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op.

Naam

Telefoonnummer

Bedrijf

Aanvraag is verstuurd

Bedankt voor uw aanvraag

We nemen zo snel mogelijk contact met u op.

 • Bellen
  We reageren zo snel mogelijk

 • Bel met de Vadobag klantenservice

  We zijn bereikbaar op

  Ma, Di, Wo, Do van 9.00 tot 17.00 uur
  Vr van 9.00 tot 14.00 uur

  Bel nu!