Bezoek Brabants Dagblad en interview Ramon en Serge
Bezoek Brabants Dagblad en interview Ramon en Serge
aug 10, 2022
Tilburg - Het Brabants Dagblad bezoekt Vadobag en interviewt Ramon en Serge van Dongen over het 135-jaar bestaan, de uitbreiding en ontwikkelingen van het familiebedrijf Vadobag. 
 
 
Journalist Stan Schreien van het Brabants Dagblad en fotograaf René Schotanus (Pix4Profs) kwamen langs voor een uitgebreid interview dat vandaag woensdag 10 augustus 2022 is gepubliceerd in de krant. De afgelopen weken was het vaker raak voor wat media-aandacht betreft. Zo vierde Vadobag 15 juni j.l. het 135-jarig bestaan van het familiebedrijf en werd op 5 juli j.l. het bereiken van het hoogste punt van het nieuwe hoofdkantoor op bedrijventerrein T58 gevierd. Deze mijlpalen en ontwikkelingen zijn niet onopgemerkt gebleken en komen uitgebreid aan bod. Daarnaast werpen we een blik op de toekomst.  
 

Rugzak van Hello Kitty of PAW Patrol? Dan is die bij Vadobag gemaakt! 'We zetten steeds meer in op eigen ontwerpen en merken'

 

TILBURG - Met een nieuw bedrijfspand aan de Technopol in Tilburg zet Vadobag haar ambities kracht bij. Het familiebedrijf maakt als licentiehouder naast tassen van merken als Disney en Hello Kitty ook steeds meer volledig eigen ontwerpen. ,,In coronatijd zijn we flink gegroeid."

 

Wie vanuit het huidige kantoor van Vadobag het water van de surfplas van bedrijventerrein T58 over tuurt, ziet in de verte de bouwkraan en de contouren van het nieuwe pand. In januari van volgend jaar moet het nieuwe onderkomen worden opgeleverd.

 

Met een magazijn waarin 3000 palletplaatsen zijn ten opzichte van de 1500 die Vadobag nu tot zijn beschikking heeft en ook 900 vierkante meter aan kantoorruimte en showroom. ,,Daar willen we klanten en zakelijke inkopers ontvangen, om zo onszelf en wat we doen op een goede manier te presteren. We zijn er al anderhalf jaar mee bezig", zegt Ramon van Dongen (42), die samen met zijn broer Serge (40) de leiding heeft. ,,De ambitie is om onze eigen merken uit te bouwen en een wat bredere doelgroep aan te spreken."

 

 

 

 Vijfde generatie

 

De realisatie van het nieuwe pand valt in het 135-jarig bestaan van het familiebedrijf waarvan Ramon en Serge de vijfde generatie zijn. Voorvader Cees van Dongen begon als leerlooier in Rijen. Ruim tien jaar geleden stapten de broers het bedrijf in, om het in 2015 van hun vader, die Vadobag voorheen met zijn broer bestierde, over te nemen. Een jaar later werd er een eigen pand gebouwd aan de Docklands, waar dertig werknemers ervoor zorgen dat er op jaarbasis ruim twee miljoen tassen verkocht worden.

 

,,In coronatijd zijn we flink gegroeid", zegt Serge. ,,Toen is de hele online-markt ook sterk gestegen. En omdat we voorraadhoudend zijn, kunnen we goed en snel leveren aan grote spelers als Bol.com en Zalando."

...

 

 

 

 

 

 

 

 

Lees het complete interview met Ramon en Serge van Dongen nu in de krant 'Tilburgs Plus' op pagina 3 of online en in de app van het Brabants Dagblad. 


 
Journalist Brabants Dagblad: Stan Schreien
Foto's / Fotograaf: René Schotanus (Pix4Profs)
Origineel artikel: 'Tilburgse Plus''Pagina 3.' 'We zetten steeds meer in op eigen ontwerpen en merken'

Gerelateerde artikelen

We zijn verhuisd!
We zijn blij te kunnen aankondigen dat we zijn verhuisd naar een gloednieuw pand! Met dit gemoderniseerde gebouw kunnen we onze klanten beter van dienst zijn en als bedrijf verder groeien.
Bericht van verhuizing en tijdelijke sluiting
Vadobag zal op 20 januari (vrijdag) 2023 tijdelijk gesloten zijn in verband met de verhuizing naar het nieuwe kantoor. We zullen onze diensten in het nieuwe kantoor hervatten op 23 januari (maandag).
A Message from the CEO's | Season’s Greetings
As the year nears its end, we enter a time of reflection and anticipation. CEO Ramon van Dongen looks forward to 2023 and shares a little on what you can expect from Vadobag in the year ahead. There is a great deal happening!
Dank voor je bezoek aan Insights-X 2022!
Wat leuk dat je onze stand op Insights-X in Nuremberg Exhibition Center hebt bezocht. Wij bedanken graag iedereen voor zijn/haar interesse in Vadobag!
Inspirerende zevende editie Spotlight 2022!
Wij willen graag iedereen bedanken voor zijn/haar belangstelling in onze stand tijdens Spotlight 2022 in Beurshal Autotron te Rosmalen, Nederland.
Bedankt voor je bezoek aan Kind + Jugend 2022!
Hartelijk dank voor de interesse in onze Kidzroom stand tijdens Kind + Jugend 2022 in het Exhibition Center in Keulen, Duitsland.
Succesvolle 33e editie IAW Messe 2022!
Wij bedanken iedereen voor zijn/haar interesse in onze stand tijdens de IAW Messe 2022 in het Exhibition Center in Keulen, Duitsland.
Bouwupdate: Nieuw pand van Vadobag bereikt het hoogste punt
De bouw van het nieuwe pand van Vadobag in Tilburg bevindt zich in een bijzondere fase: het hoogste punt van het gebouw is bereikt.
Succesvolle zevende editie SundaySchool 2022!
Wij willen graag iedereen bedanken voor zijn/haar belangstelling in onze stand tijdens de SundaySchool 2022 in De Fabrique te Utrecht.
Vadobag viert 135-jarig bestaan
Vandaag, woensdag 15 juni 2022, bestaat Vadobag 135 jaar. Wat begon als leerlooierij is door de jaren heen uitgegroeid tot een toonaangevende en voorraadhoudende totaalleverancier van tassen en accessoires voor jong en oud.
Recordopbrengst Vrijthof-Vrijthof Bike Challenge 2022!
De Vrijthof-Vrijthof Bike Challenge was voor de tweede keer op een rij één groot succes.
Vrijthof-Vrijthof Bike Challenge 2022
Op zaterdag 23 april 2022 fietst Ramon van Dongen (CEO Vadobag Europe BV) met het team 'De Woeste Heitrappers' en meer dan 1.500 enthousiaste MTB'ers vanaf het Vrijthof in Maastricht naar het Vrijthof in Hilvarenbeek.
Onze productpagina's zijn geüpdatet
Heb je onze nieuwe productpagina’s op de website al gezien?
Vadobag #StandWithUkraine
Vadobag sluit aan bij het wereldwijde initiatief #StandWithUkraine!
Bedankt voor je bezoek aan IAW Messe 2022
Wij willen graag iedereen bedanken voor zijn/haar belangstelling in onze stand tijdens de IAW Messe 2022 in het Exhibition Center in Cologne, Duitsland.
Vadobag gaat verhuizen!
Wij gaan verhuizen! In de afgelopen jaren hebben we een sterke groei doorgemaakt waardoor de huidige locatie te klein is geworden. Om verdere expansie te bevorderen is een grotere locatie noodzakelijk.
Bedankt voor je bezoek aan de SundaysSchool 2022
We blikken terug op een inspirerende beursdag en kijken uit naar onze verdere samenwerking. Positieve gesprekken, veel belangstelling voor onze producten en een goede sfeer. Mede dankzij jullie was het een zeer geslaagde beurs!

Copyright © 2023 Vadobag Europe B.V. Alle rechten voorbehouden.

Vadobag Klantenservice

__

Kies een contactoptie

Vraag een gratis en vrijblijvend adviesgesprek aan

Wilt u een vrijblijvend gesprek over wat Vadobag voor u kan betekenen? Laat dan in het formulier uw gegevens achter. Wij nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact op om een gesprek in te plannen.

Vraag een gratis en vrijblijvend adviesgesprek aan

Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op.

Naam

Telefoonnummer

Bedrijf

Aanvraag is verstuurd

Bedankt voor uw aanvraag

We nemen zo snel mogelijk contact met u op.

 • Bellen
  We reageren zo snel mogelijk

 • Bel met de Vadobag klantenservice

  We zijn bereikbaar op

  Ma, Di, Wo, Do van 9.00 tot 17.00 uur
  Vr van 9.00 tot 14.00 uur

  Bel nu!