Nieuws
Laatste nieuws | Artikelen | Blogs

Laatste nieuws | Artikelen | Blogs

Bekijk het laatste Vadobag nieuws, zoek en blader op onderwerp en datum.

jul 12, 2023
NIEUW: Lilo & Stitch nu verkrijgbaar!
Let op, Disney liefhebbers en fans van Stitch! Items met de lieve, ondeugende blauwe koala-alien zijn vanaf nu verkrijgbaar.
jul 4, 2023
Maak je klaar voor de Back to School periode!
Tijd om voor de Back to School periode te shoppen. Vul nu je voorraad aan voor Back to School met trendy items van Kidzroom, Milky Kiss, Skooter, Prêt en diverse licenties!
mei 9, 2023
Kidzroom Made in Europe producten nu verkrijgbaar!
Vadobag is verheugd te melden dat de nieuwe productiefaciliteit in Noord-Macedonië op volle toeren draait! Hiermee gaat een langgekoesterde wens om dichter bij huis te produceren in vervulling. Dankzij de nieuwe fabriek in Oost-Europa kunnen wij kwalitatieve producten aanbieden die snel geleverd worden.
mrt 8, 2023
Naruto nu verkrijgbaar bij Vadobag!
Met trots voegt Vadobag weer een nieuwe licentie toe aan het ruime aanbod licenties. Wij stellen jullie graag voor aan: Naruto!
mrt 7, 2023
NIEUW: Teddy rugzakken van Prêt
Laat je inspireren door onze nieuwste collectie rugzakken van Prêt die gemaakt zijn met teddystof. Door het gebruik van dit materiaal hebben de rugzakken een zachte uitstraling en sluiten ze helemaal aan bij de laatste trends!
feb 6, 2023
Bedankt voor je bezoek aan Spielwarenmesse 2023!
Wat leuk dat wij je weer mocht verwelkomen in onze stand I-23 in Hall 12 op Spielwarenmesse 2023. Wij bedanken graag iedereen voor zijn/haar interesse in Vadobag!
jan 26, 2023
We zijn verhuisd!
We zijn blij te kunnen aankondigen dat we zijn verhuisd naar een gloednieuw pand! Met dit gemoderniseerde gebouw kunnen we onze klanten beter van dienst zijn en als bedrijf verder groeien.
jan 22, 2023
Vadobag viert Disney 100 jaar met unieke collectie!
Disney100 viert het wonder van The Walt Disney Company's verleden, heden en toekomst gedurende het jaar 2023. Mis de magie niet, de speciale Disney100 collectie van Vadobag is nu beschikbaar.
jan 17, 2023
Bericht van verhuizing en tijdelijke sluiting
Vadobag zal op 20 januari (vrijdag) 2023 tijdelijk gesloten zijn in verband met de verhuizing naar het nieuwe kantoor. We zullen onze diensten in het nieuwe kantoor hervatten op 23 januari (maandag).

Copyright © 2023 Vadobag Europe B.V. Alle rechten voorbehouden.

Vadobag Klantenservice

__

Kies een contactoptie

Vraag een gratis en vrijblijvend adviesgesprek aan

Wilt u een vrijblijvend gesprek over wat Vadobag voor u kan betekenen? Laat dan in het formulier uw gegevens achter. Wij nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact op om een gesprek in te plannen.

Vraag een gratis en vrijblijvend adviesgesprek aan

Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op.

Naam

Telefoonnummer

Bedrijf

Aanvraag is verstuurd

Bedankt voor uw aanvraag

We nemen zo snel mogelijk contact met u op.

 • Bellen
  We reageren zo snel mogelijk

 • Bel met de Vadobag klantenservice

  We zijn bereikbaar op

  Ma, Di, Wo, Do van 9.00 tot 17.00 uur
  Vr van 9.00 tot 14.00 uur

  Bel nu!