Masha en de Beer

Geen producten gevonden.

Masha en de Beer op tv

Masha en de beer is een super populaire kinderserie waarin de hoofdrol is weggelegd voor Masha, een ondeugend meisje. In de serie beleeft zij vele avonturen samen met haar grote vriend Mishka de beer. In het begin van de serie moet vooral de grote beer wennen aan de aanwezigheid van de drukke Masha. Masha stuitert door zijn huis in de omgevallen boom in het bos en zet alles op zijn kop. Hoewel Mishka graag alleen is, na zijn ontsnapping uit het circus, voelt hij zich van het alleen zijn soms ook een beetje eenzaam. Het lijkt hoogst onwaarschijnlijk maar Masha en de beer worden zeer goede vrienden en zijn onafscheidelijk. Samen beleven Masha en de beer vele avonturen. De filmpjes zijn kort en daarmee net lang genoeg om de aandacht van kleine kleuters vast te houden.

 

Masha en de beer collectie van Vadobag

De serie Masha en de beer trekt veel jonge kijkertjes en zij houden van Masha en de beer spulletjes. Vadobag heeft met groot succes reeds meerdere collecties van Masha en de beer ontwikkeld en verkocht. De Masha en de beer collecties kenmerken zich door het gebruik van vrolijke, girly roze kleuren en Masha en de beer details. De Masha en de beer collecties bestaan uit verschillende formaten Masha en de beer rugzakken, een Masha en de beer trolley rugzak en Masha en de beer accessoires zoals een Masha en de beer pennenetui en Masha en de beer portemonnee. 

 

Masha en de Beer rugzakken bestellen bij Vadobag

Vadobag.nl heeft een aantal leuke Masha en de Beer tassen. Een trolley rugzak waar heel veel spulletjes in passen en makkelijk achter je aan gereden kan worden of met de zachte schouderbanden als rugzak gedragen kan worden. We hebben een gewone Masha en de Beer kinderrugzak maar ook een super speciale Masha en de Beer rugzak. Namelijk een 3d Masha en de Beer rugzak! Op deze bijzondere Masha en de Beer rugzak zie je ze echt zwaaien en lachen! Verder hebben we een aantal soorten schoudertassen van Masha en de Beer en ook een etui om je kleurpotloden bij elkaar te houden. Alle items hebben een vrolijke roze kleur met een leuke afbeelding van Masha en haar grote vriend. Super leuke tassen voor jou en je beste vriendje of vriendinnetje! Bestel dus snel een Masha en de Beer kinderrugzak bij Vadobag.nl.

Copyright © 2020 Vadobag Europe B.V. Alle rechten voorbehouden.