Genshii Tassen

Geen producten gevonden.

 

Genshii damestassen

Genshii is een gift, een cadeautje voor elke vrouw. Net als een perfecte parking spot bij haar favoriete restaurant als ze haar killer heels aanheeft of een goed glas wijn na een hele dag shoppen. De Genshii collecties bestaan uit verschillende soorten shoppers, schoudertassen, heuptasjes en portemonnees. Alle Genshii tassen zijn stuk voor stuk echte musthaves. Elk item is op zijn eigen manier elegant, vrouwelijk en stijlvol. Daardoor kunnen de Genshii vrouwentassen gebruikt worden in verschillende situaties en gemixt worden met diverse looks. A Genshii is always a good idea.


De Genshii collecties zijn speciaal ontworpen voor casual en trendy geklede vrouwen. Dit is terug te zien in de diverse modellen van de collecties. Hoewel de collecties qua uitstraling steeds een ander accent hebben is de basislijn vrouwelijk, stoer, praktisch en stijlvol. De kleuren die in de collecties gebruikt zijn, zijn neutraal en natuurlijk met hier en daar een touch of glam.

 

Genshii te koop bij Vadobag

Ben jij op zoek naar de perfecte collectie vrouwentassen? Een collectie die van A tot Z met passie uitgewerkt is? Een collectie die bij elke casual look aansluit. Of verkoop je toch liever verschillende party clutches? Koop dan nu Genshii tassen in bij Vadobag. Vadobag is al jaren lang actief in de tassenbranche als groothandel. Vadobag is steeds op zoek naar nieuwste ideeën en ontwikkelingen binnen haar vakgebied. Dit doet Vadobag door veel beurzen te bezoeken en inspiratiereizen te maken over de hele wereld.

 

Inkopen van Genshii tassen

Om de damestassen, shoppers, heuptassen en schoudertassen van het merk Genshii aan jouw assortiment toe te voegen kun je als retailer een account aanmaken op www.vadobag.nl. Met deze account kun je gemakkelijk en snel bestellingen plaatsen bij Vadobag. Als groothandel biedt Vadobag collecties aan, aan diverse retailers in binnen- en buitenland. Genshii is een brand van Vadobag waardoor retailers unieke tassen kunnen inkopen voor hun webshop of winkels. Alle damestassen worden ontworpen door een grote interne styling afdeling. Vadobag biedt scherpe prijzen en interessante marges. Neem voor vragen contact op via salessupport@vadobag.nl

Copyright © 2019 Vadobag Europe B.V. Alle rechten voorbehouden.

reseller

Word retailer

Sign-up for an account and after our review, you may be able to purchase our products at factory prices. You will also be able to view our product prices, retail advice prices and more.

Sign up as a reseller No thanks.