Merken & licenties

Iedere klant heeft andere behoeften. Daar speelt Vadobag actief op in. In het assortiment van Vadobag kun je populaire licentie artikelen, modieuze fashion licentie items en on-trend producten van Vadobag merken inkopen. Als producent en groothandel zijn wij continue aan het innoveren om zo uiteenlopende doelgroepen zo goed mogelijk te bedienen.

 

Vadobag merken
Shop nu modieuze rugzakken, luiertassen en accessoires van Kidzroom of bekijk het brede assortiment hippe rugzakken en shoppers van Milky Kiss. Kies voor een stoer assortiment met de stevige rugzakken van Skooter. Op zoek naar vrolijke, kleurrijke designs die de fantasie van een kind prikkelen. Dan is Prêt het merk waar je naar zoekt.

Fashion licenties
Fashion Licenties zijn modieuze producten met herkenbare karakters van bekende licenties verwerkt in het design. Binnen deze categorie vind je o.a. tassen, rugzakken en shoppers van populaire licenties Mickey & Minnie Mouse, De Aristokatten en Nijntje. Bekijk het brede aanbod voor Kinderen en Volwassenen en de Care producten. 

Licenties
Vadobag is wereldwijd vertegenwoordigd met een ruim assortiment aan licentie artikelen. Ben je op zoek naar rugzakken, gymtassen of trolleys van beroemde Disney-karakters of ben je geïnteresseerd in een andere populaire licentie?

Bekijk de producten binnen 30 populaire licenties waaronder: De Aristokatten, Avengers, Disney Bambi, Bing, Brandweerman Sam, Brawl Stars, Disney Cars, CoComelon, Donald Duck, Disney Frozen II, Garfield, Hello Kitty, NASA, Marvel, Disney Mickey Mouse en Minnie Mouse, Miraculous Ladybug, My Little Pony, Na!Na!Na! Surprise, Nijntje, Paw Patrol, Peanuts, Peppa Pig, Princesses, Rainbow High, Spider-Man, Disney Winnie The Pooh.

Vadobag Merken

Copyright © 2023 Vadobag Europe B.V. Alle rechten voorbehouden.

Vadobag Klantenservice

__

Kies een contactoptie

Vraag een gratis en vrijblijvend adviesgesprek aan

Wilt u een vrijblijvend gesprek over wat Vadobag voor u kan betekenen? Laat dan in het formulier uw gegevens achter. Wij nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact op om een gesprek in te plannen.

Vraag een gratis en vrijblijvend adviesgesprek aan

Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op.

Naam

Telefoonnummer

Bedrijf

Aanvraag is verstuurd

Bedankt voor uw aanvraag

We nemen zo snel mogelijk contact met u op.

 • Bellen
  We reageren zo snel mogelijk

 • Bel met de Vadobag klantenservice

  We zijn bereikbaar op

  Ma, Di, Wo, Do van 9.00 tot 17.00 uur
  Vr van 9.00 tot 14.00 uur

  Bel nu!